כנסים ואירועים

תעשיית המזון במלונות בעולם המתחדש
הכנס של התאחדות המלונות בישראל

מנחה הכנס: דוד קישקה, יזם ומפתח תכנים קולינריים 

יום ג' ה- 16 בנובמבר 2021

אקספו תל אביב 

תכנית הכנס

הרישום לכנס נסגר. רישום במקום על בסיס פנוי בלבד.

מנחה הכנס:

דוד קישקה
יזם ומפתח תכנים קולינריים

גל זוהר
בעלים, בית הספר ליין W

אבי זק
בעלים, מלון דריסקו ומסעדת ג'ורג' וג'ון

תומר טל
שף, מלון דריסקו ומסעדת ג'ורג' וג'ון

רוני טימסיט
מנכ"ל, מלון ענבל

נמרוד נורמן
שף, מסעדת 02, מלון נורמן

הלל תווקולי
בעלים, מסעדת דריה ומסעדת אנימאר

ליאון אביגד
בעלים, רשת מלונות בראון

שי בניאל
מנהל הדרכה, שטראוס קפה

ד"ר בת שחף
יועצת, אפקטיב בטיחות מזון

גולן ישראלי
שף ראשי, מלון דן אכדיה

גל הלפרין
סמנכ"ל מכירות, חברת שני שנהב

ארגון והפקה:

בשיתןף:

בחסות:

בחסות:

בחסות

תמונות מכנס 2021:

הועידה המרכזית לענף המסעדות בישראל

בסימן אתגרים וחישוב מסלול מחדש

יו"ר הועידה: שמוליק מרקוס, מנכ"ל ובעלים חברת הייעוץ Restotel

יום ד' ה- 17 בנובמבר 2021

אקספו תל אביב 

תוכנית הכנס

הרישום לכנס נסגר. הרשמה במקום על בסיס פנוי בלבד.

מנחה הכנס:

שמוליק מרקוס
מנכ"ל
חברת הייעוץ Restotel

עפר עינב
יזם ומנהל אבטחת תעופה בכיר
TAM-C International Solutions

עידן שקד
סמנכ"ל מוצרים
Tabit

פרופ' יניב פוריה
דיקן
אונ' בן גוריון בנגב

רחלי ויזמן
מייסדת משותפת ומנכ"לית
Savor Eat 

ניר מסיקה
שף ובעלים
מסעדת תמנע 

ארגון והפקה:

בשיתוף:

בחסות:

תמונות מכנס 2021:

אליפות ישראל ה- V באפייה

Desserts Championship 2021
Viennoiserie Championship 2021

בתחרות של 3 ימים מיטב האופים בישראל יתחרו על התואר הנכסף "אלוף ישראל באפייה" ועל מקום בנבחרת האפייה. הזוכים במקומות הראשונים יכנסו לנבחרות ישראל באפייה וקונדיטוריה וישתתפו בתחרויות בעולם.

מנהל התחרות: ג'קי חזן, נשיא האופים והמגדנאים

יום ג'-ה' ה-18-16 בנובמבר 2021

אקספו תל אביב 

ארגון והפקה:

בשיתוף:

חסויות:

תמונות מאליפות ישראל באפייה 2021: