מציגים
מדוע להציג?
מפגש עם בכירים בתעשייה
דרך יעילה להשקה ולשיווק מוצרים
ROI – יחס עלות תועלת גבוה
כנסים מקצועיים
אלפי מבקרים
מכירה רב מימדית
קהל המבקרים
- קניינים, מנהלי רכש, מנכ"לים, מנהלי מזון ומשקה, מנהלי תפעול, שפים, קונדיטורים, מסעדנים, מנהלים ואחראי מטבחים, מנהלים בכירים, אדריכלים, מעצבים, מתכנני מטבחים מוסדיים, וכן מקבלי החלטות נוספים מן המוסדות הבאים
- שוק מקצועי / HORECA: בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, גני אירועים, אולמות שמחה, חברות קייטרינג, ברים, קונדיטוריות ומאפיות
- שוק מוסדי: בתי הארחה, צימרים, בתי חולים, בתי הבראה, בתי אבות, ישיבות, אולפנות, פנימיות, אוניברסיטאות, מכללות, קיבוצים, אתרי תיירות ונופש, רשתות לממכר מזון מהיר, קניונים, מפעלים וחברות גדולות, מבני ציבור, מוסדות ממשלתיים וגופים גדולים כגון מערכות הביטחון וההצלה: צה"ל, משטרה, שב"ס וכיו"ב.
- ענף הקמעונאות: קניינים, מנהלי רכש, מנכ"לים, מנהלי רשתות, מנהלי סניפים, מנהלי מחלקות ומנהלי תפעול מן השוק המאורגן ורשתות השיווק, הרשת השלישית, סופרמרקטים פרטיים, מעדניות, קמעונאים, חנויות נוחות וחנויות לממכר מזון
- מוזמנים נוספים: אדריכלים, מעצבי פנים, מנהלי פרויקטים, מעצבי תאורה, יזמים, יועצים, מהנדסים וקבלנים.